Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
23 Март 2018г. в 08:52 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
България приема Босна и Херцеговина в Разград днес
AКРОСС/ Националният отбор по футбол на България излиза срещу Босна и Херцеговина днес, в първи двубой за 2018 година.
Приятелският мач ще се играе на стадион "Лудогорец Арена"в Разград.
Петър Хубчев изкара почти целия предишен цикъл, като не бе начело на България само при победата с 4:3 над Люксембург. И ако тогава Хубчев имаше оправдания, че групата с Холандия, Франция и Швеция е тежка и че за дебютните му мачове в Париж и Стокхолм не беше определял повиквателните след бягството на Петев, сега място за отстъпление няма.
Да, България изигра силни домакински мачове, като би Холандия и Швеция, но навън не убеди. Все същата несигурност в защита и липса на класа, на самочувствие в предни позиции. Видно е, че този отбор няма лидер и затова Петър Хубчев правилно залага на себераздаването и колективния дух, които повтаря като манна небесна във всяко свое изявление. Но само на мускули и думи не става. Нужни са дела, а засега те са твърде малко и не топлят.
Затова и днешният сблъсък с Босна и Херцеговина, която разполага с класни и водещи играчи от Серия А като Един Джеко (Рома) и Миралем Пянич (Ювентус), е добра възможност да наберем височина и самочувствие, които да ни позволят постепенно да достигнем крайната си цел. Защото, каквото и да си говорим, ние скоро едва ли ще имаме футболисти в такива отбори като босненците и затова всеки подобен двубой ще е от полза за Хубчев и щаба му за сверяване на часовниците
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?